Familjen är här!

Efter att vi flyttat ut från lägenheten i tisdags åkte jag till PB till stället som vi skulle hyra med familjen, de kom på kvällen! Jag kunde checka in tidigare där så det var grymt! Himla fint ställe precis bredvid Chrystal Pier med utsikt över havet och stranden. Det var lite bökigt att hitta dit och sen få ut nyckeln in till lägenheten. Som tur var fick jag hjälp av snäll Uberchaufför och en byggnadsarbetare!

 

I lägenheten pluggade jag, de två sista inlämningarna i skolan – självreflektion över danspedagogikskursen och den skriftliga inlämningen av andningsstudien. Gick ut på en fin lunchpaus i PB, det blev acaibowl på Woody’s vid stranden och en god macka på vägen hem.

På eftermiddagen åkte jag till Rebecca och så åkte vi tillsammans till ett tacoställe i Hillcrest, Baja Betty’s, och mötte upp Kathryn där. Blev firande av att skolan slutat för terminen. Jag är så otroligt tacksam över att jag träffat dessa tjejer och att jag kunde hoppa i deras labbgrupp. Kommer sakna dem jättemycket och vill så gärna hälsa på dem sen! ”Att resa är att vinna vänner och förlora fördomar” <3

Jag hann inte vara på tacostället jättelänge för fick ett sms av mamma att de landat på flygplatsen! Så jag åkte direkt dit och mötte upp dem på biluthyrningsfirman. Åh va kul det var att se dem igen! Family vacation comin’ up! Jag fick köra bilen därifrån, fick massa beröm för min körning haha! Har ju kört här nu i fyra månader och det var så kul att höra. I början trodde jag aldrig att jag skulle hitta utan gps:en nånstans men det tog några dagar och sen hittade jag allt bra! Nice känsla ;)

 

Det blev lite tacos i PB innan det var dags att sova! Trött familj efter en låååång flygresa.

 

 

 

 

Visa fler inlägg