Dansklasser, Cheesecake factory och SUPY

I fredags var jag på Culture Shock Dance Center och tog två klasser! De hade 13-års jubileum så klasserna var gratis och de hade dessutom massa rabatter på klasser så jag köpte ett kort med 16 klasser, ska bli härligt att ta massa klasser! Jag tog Ballet workout (superjobbigt – wow vilken träningsvärk jag hade i vaderna dagen efter) och Hiphop med en lärare jag kommer prova igen. Så kul!

 

På kvällen drog jag ihop ett gäng till att åka till Cheesecake factory, har velat åka dit så länge nu! Jag, Linnea, Emilia och Jasmin åkte dit. Wow va fint det var där, såg ut som ett palats! Jag tog en fräsch sallad först och sen Oreo cheesecake med typ extra allt! Fredagsmys deluxe. Så himla gott och tog med lite hem för orkade inte äta upp allt. Det är så bra i USA, att man alltid kan få ta med maten hem och eftersom portionerna ofta är så stora är det jättevanligt att folk gör det!

 

 
 
På lördagsmorgonen provade jag och Emilia Stand Up Paddle Board Yoga i Mission Bay, samma center där jag tar surflektioner. Man står upp och paddlar på en surfbräda och sen körde vi yoga i ca en timma. Har aldrig stå-paddlat innan så var lite nervös men det gick ganska bra. Själva yogapasset var bra, det var väldigt bra balansträning. Mitt fokus gick mestadels åt att hålla balansen så det var inte lika avslappnande som vanlig yoga men helt klart värt att prova. Fantastisk utsikt över Mission Bay, kan knappt fatta vilka coola träningsformer jag får prova här!

Älskade morgonpromenader <3 Livskvalitet gånger tusen. Dessa bilderna är typ 50 m från mitt hus, DRÖM!

 

 
 

 

Visa fler inlägg