Dansklasser, sommarvärme och shopping

Senaste dagarna har jag tagit en massa dansklasser! I torsdags hade jag först rehearsal med mitt nummer på morgonen. Sedan på eftermiddagen tog jag Derek och sen Michelle Barbers jazz. Frågade henne efter lektionen om hon vill bli min mentor och det ville hon och skrev under pappret, yey! Känner att jag gärna vill ha lite feedback på min jazzteknik och älskar hennes lektioner och stil! Senare på kvällen tog jag en gästlärare och sub i hiphop som heter Jonte! Den lektionen var sååååå grymt kul! Var typ en väldigt snabb låt och korre så var nästan som hiphop-disco. Det var väldigt många andra lärare på BDC som också tog lektionen vilket var skoj. Såg senare på instagram att han verkar vara väldigt känd och dansat för massa bra artister! Himla coolt och ska ta hans klasser igen framöver!

I fredags var det closed class på morgonen, alla verkade ganska trötta haha! Det var Trap som är en slags New school hiphop fattade jag det som. Läraren var grym men kändes kanske inte så jättepedagogisk men skoj att prova en ny stil! Efter det tog jag acting och yoga, riktigt nice!

Senare på kvällen var vi ett gäng som gick på en konsert i Lower East Side, det var Robert Taylor Jr. som är hiphop-lärare på BDC som uppträdde. Han är även singer/songwriter och väldigt duktig! Han blandade in även danssteg i numret och han är ju bara så grym! Efteråt kom han och pratade med alla och han är verkligen hur snäll som helst. Innan konserten gick vi till Hudson Pier vid 45th st och kollade på utsikten och hängde vid vattnet. Sedan gick vi även till Bryant Park för vi hade ganska mycket tid innan konserten började. En kul kväll!

Igår hade jag tänkt att ta en sub som heter Hollywood som är jättekänd och såg verkligen fram emot det. Så jag gick till dansskolan tidigt för att vara säker på att få en plats. När jag kom tid sa dem att han lämnat återbud så blev lite besviken. Hade massa tid plötsligt så gick på stan och shoppade och letade efter lite sommarkläder. Det är ju 30 grader plus här nu, lite för varmt om du frågar mig. Haha de flesta av svenskarna verkar tycka det är för varmt nu... Hittade iaf en jättebra affär som heter Express som hade nästan 40 % rabatt på allt, för det är Memorial week-rea nu! Så köpte en hel del grejer! Har inte shoppat mycket alls sen jag kom hit så passade på. På kvällen tog jag hiphop klass med Eric Jenkins som jag aldrig provat tidigare, nice korre men kände inte att huvudet var med mig riktigt, kände mig lite omotiverad och tror det var för värmen. Duktig lärare som jag gärna provar igen!

Idag ska jag åka till Tennesse för att hälsa på Daniel och hand familj! Wihooooo! Så nu har jag min Vacation week som är obligatorisk och som man måste ta. Ska bli gött att fö vila en vecka och känner att mitt knä behöver det! Jag flyger från La Guardia till Atlanta och så ska vi sova över hos Bens syster som bor där. Och sen på måndag tror jag vi ska åka till Bristol där de bor. Ska bli väldigt spännande!

Kramar

Köpte en glass igår som smalt till en soppa så fort jag fick den... haha
Macy's
Visa fler inlägg