Halloween weekend

I fredags var det dags att förvandla mig till Tina Turner haha! Blev riktigt nöjd med sminkningen, borde sminka mig så oftare. Åkte hem till Emilia och fixade det sista där. Jag hjälpte henne att tupera håret för hon var utklädd till hårdrockare, har man nån gång tävlat i disco är man ju proffs på att tupera ;)

 

 

 

 

Vi åkte hem till en kille Emilia kände i Hillcrest på förfest. Det var ganska lugnt, inte så mycket folk. Träffade en kille från Georgien där av alla ställen haha! Hillcrest verkade vara ett supermysigt område. Sedan drog vi till nattklubben Omnia i Downtown där det var Halloweenparty och Matoma från Norge spelade. Norge var väl representerade av ett stort gäng och de hade flaggor med sig, all in! Blev lite avundsjuk, hade gärna velat en svensk DJ kommer hit! Men Matoma spelade mycket svensk musik också så det var awsome! Det var supermycket folk på klubben, gick knappt att röra sig vilket var lite jobbigt…

 

 

 

 

I lördags tog jag två dansklasser på förmiddagen. Hiphop och jazzfunk, två grymma klasser. I danspedagogiken har vi en uppgift som går ut på att vi ska observera tre dansklasser och skriva fem saker vi lärt oss från varje klass. Så jag frågade Teri som var lärare på jazzfunken om jag kunde göra det på hans klass och det fick jag. Han gav feedback till mig under klassen också vilket var supernice! Bl.a. att jag skulle ta det lite mer lugnt och inte sätta alla rörelser så skarpt. Inte första gången jag hör det hehe… men han sa att det är bättre att man ska behöva säga till en elev att tona ner det än behöva säga att man ska ta i mer. Gött!

På eftermiddagen vart det en timmes strandhäng och sedan åkte jag och Jasmin till Sunset cliffs i Point Loma. Det är klippor där man kan se en fantastisk utsikt över solnedgången, helt magiskt!

 

 

 

 

På kvällen drog vi hem till Emilia igen och sen gick vi ut i PB. Visste inte vad jag skulle klä ut mig till för orkade inte ha på mig peruken igen. Så det blev en lightversion med lite halloweeninspirerat smink ;)

 

 

Vi gick ut ganska tidigt och tur var det för sen blev det jättelång kö överallt! Den sista baren vi gick till var The Local och där spelades det bra musik! Var väldigt crowded dock och blir så otaggad på att dansa när det knappt går att röra sig… Det var så kul att gå runt i PB för nästan ALLA var utklädda! USA är verkligen rätt ställe att fira Halloween!

 

 

 

Träffade en kille på The Local som jag träffade när jag var med Rebecca i min labbgrupp. Haha han var lite dragen! Han ba ”that’s my snapchat buddie”. Haha så rolig.

 

 

Igår vart det plugg, tvättning och matlagning. Det regnade och vädret var väldigt tråkigt. Jag åkte till Ralphs och handlade mat tillsammans med Amanda och Emilia. Amanda hjälpte mig betala eftersom mina kort fortfarande inte kommit, så snällt! Skönt att fylla på kylskåpet eftersom det typ varit tomt de senaste dagarna…

 

 

Idag är det måndag och idag är ju ”riktiga” halloween. Vi är några tjejer som ska till klubben Parq ikväll för CHRIS BROWN ska vara host där?!!! Yey!

Visa fler inlägg